Vi Spiller

Andre spill

PUBG

De fleste i Trønderbataljonen er ihuga PUBG-spillere. Vi har folk som gamer for gøy men også lag som spiller turneringer når dette byr seg. Her kan enten TB-Punnaniboy eller TB-SuperWilly kontaktes om man lurer på noe rundt dette eller ønsker å prøvespille. Hver fredag kl.21:00 arrangeres det custom games, åpent for alle!

Battlefield 4

RETROTIME! Vi har et tilbakevennende Battlefield-community som er i gang nå. Det er satt av onsdager til Battlefield i vår Discord på kvelden.

Apex Legends

Apex Legends er nå 1 år gammelt. Spillet har blitt veldig mye bedre siden det ble lansert. Vi har noen ihuga spillere her men det trengs flere. Ta kontakt med TB-Hawkern (Toni) for dem som ønsker og bli med...

Bilspill

TB har også en god del racing-entusiaster. Det går i diverse titler i GRID-serien, RR Race Room, Forza, Dirt rally og F1

Escape from Tarkov

Escape from Tarkov er et Action-rollespill / simulator som er utviklet av det russiske studioet Battlestate Games. Det er flere og flere i Trønderbataljonen som spiller dette spillet. FPS møter MMO,dette er vært å prøve.